nazrizz.jpg
Ejen Takaful Nazrizz Group Izz Group Imtiyaz Prudential Great Eastern AIA Takaful Medical

About Us

Nazrizz Advisory Group is a partner with financial industry organisation and has experience solving financial needs of professionals, business people and corporations from all walks of life. Our team comprises of passionate and self-motivated individuals who are dedicated to making a difference in our client’s lives.

 
Pointing Pen and Finger on Document

Our Services

At Nazrizz Group, we offer the best Life Insurance service under AIA Public Takaful and we also provide the best Financial Advisory service to help people to grow in financial.

Life Transformation

Nazrizz Group very committed in transforming and making an impact in our associate's life. Enjoy the video of our associates success stories. Start making decision to join Nazrizz Group and Transform your life now !

 
Transformasi Hidup Nazrizz Group - Jenny Mazni, Mini Cooper S & BMW
02:53

Transformasi Hidup Nazrizz Group - Jenny Mazni, Mini Cooper S & BMW

DULU LEADER SAYA KAKI KELENTONG TAU!! KALAU TAK NAK KENA KELENTONG JANGAN BACA. 😝 REAL STORY. . Mana tak nya masa awal2 dia kata (Emma) you Join AIA dalam masa 1-2 tahun boleh naik Manager. Lepas tu dia kata Income dari Rm80 ringgit sebulan boleh naik Lebih dari 5 angka sebulan.. Hmmm I pun percaya laaa sebab dia ajak I Hi tea tempat Have have.. 80% terpedaya. Balik rumah minta izin husband dulu nk buat AIA. Alhamdulillah husband izinkan Yes! . Rupanya apa Emma kelentong tu benar!! Sampai sekarang I ingat lagi kata2 leader I. Sacrifice 2-3 years je babe. Follow je apa Leader kata. Redah je , Buka mulut dan askkk!!!! (ayat Nazri ni) 🤣🤣 simple Je nasihat leader I tapi macam magic menjadi. Alhamdulillah syukur. . Dulu awal Join AIA Sebagai Part timer sebab nak cari income lebih. Lebih tu bukan nya sampai 5K 10k 20k atau 30k. Tapi lebih tu cukup la dapat bagi mak duit belanja dekat Kg, cover semua expenses, makan minum, bantu husband.. Shopping mmg takde fikir time nie. Mana tak nya dapat comission lebih sikit invest on marketing (wajib ni Bisnes kan) #RocketFormula . Dulu mula join commission Rm80 ringgit je bulan pertama then sikit sikit grow.. Husband duk tanya comission ok ke dgn AIA. Bila i tunjuk statement dia kata same je income you ni takde perubahan. (sambil buat muka Jeling sikit) Hmm then i kata sabar.. kan baru lagi.. tapi I nekad utk terus buat !! I nak challenge diri i dengan benda baru.. nak tak nak kena buat. . Tapi tak sangka bila dengan AIA berubah 360 darjah dari nak cari income lebih jadi keinginan atau desire nk kan income 5 Figure. Sebab bila berselisih bahu dengan mana2 agent atau leader je mesti i akan tertanya2. Berapa la income dorang ni.. Bila dapat tahu mau terkeluar biji mata . 5 Figure tu biasa , ada 6 to 7 figure yang luar biasa. Wow ! . Tapi semua tu bukan mudah nak capai kalau buat tak sepenuh hati. 2 tahun pertama I buat sepenuh hati.. Redah segala yang ada. Kalau hujan panas tu hari2 lah cite dia.. Edar flyers tepi Jalan, pacak banner kena halau , tukar name card kena jeling, table to table kena gelak.. cold calling kena maki. Buat semua ni sebab I zero contact , no sales background. I datang dari keluarga yang biasa sahaja. Takde contact orang kaya. Appointment sampai lewat balik 2am. Stay office balik lambat. tapi tu semua learning process.. But now Alhamdulillah campak lah jela activity apa pun insyallah boleh buat dgn ada result. Semua ni i follow leader je.. Mereka berjaya buat benda yang sama. Bisness ni copy and paste je! . Then 2nd year Promoted to Assistant Unit Manager. After 2-3years Alhamdulillah dengan AIA i berjaya ada passive Income 5 figure dan Savings. Dimana i beli 3 property under my own name and My Dream Car. Dahsyat AIA! Apa yang best i boleh set my own goal apa yang i nak achieve. Bukan nk tunjuk riak atau apa , cuma i tak pernah posting atau cerita my journey dekat AIA. So i nak share peluang kerjaya di AIA untuk sesiapa yang masih ragu2 untuk bina kerjaya di AIA hari ini. Mungkin posting ini boleh menambah keyakinan anda. I tak sehebat yang lain , tapi I berbangga dengan pencapaian pada usia 28 tahun. . InsyaAllah Semoga Allah permudahkan jalan dan urusan untuk I naik Unit Manager tahun ini. Thank you so much to all yang selalu and terus support i dalam industri ini especially my Clients. And family yang sentiasa mendoakan.. special thanks to my husband yang sentiasa support i dari awal hingga sekarang, selalu ajar i untuk jadi seorang yang berdikari. Kejayaan i harini adalah kejayaan kita bersama ! . Journey di AIA tak kan habis jika i share di sini, so i nak share peluang kerjaya di AIA Takaful dan share rahsia kejayaan bersama Nazrizz Agency dengan semua. I mencari yang serius sahaja untuk challenge diri you join kami Di Nazrizz Agency. . TRANSFORMING LIFE, MAKING AN IMPACT . ‘ramai orang percaya tapi tak yakin. Tapi lagi teruk ramai orang tak percaya kepada diri sendiri dan langsung tak yakin dia boleh lakukan’ . #RocketFormula #RocketSuccess #RocketIncome #RocketTeam #TeamMeroket #WinningFormula #Nazrizz #IzzGroup #FastestGrowingAgency #MDRT #AsianAwardWinningAgency #NazrizzAgency #MDA #MillionDollarAgency #JoinTeamMeroket #JomMeroket #PublicMutual #UnitTrust #Prudential #ZurichTakaful #AiaPublicTakaful #Etiqa
Transformasi Hidup Nazrizz Group - Izzar Omar, Mercedes Benz AMG C300
03:02

Transformasi Hidup Nazrizz Group - Izzar Omar, Mercedes Benz AMG C300

LIFE TRANSFORMATION SEAWAL 1 TAHUN . Life Transformation adalah semenangnya saya punya Passion sejak menjadi leader dalam bidang takaful ni. Over the course of 6 years dalam dunia Takaful saya telah melihat people from all walks of life achieve their Life Transformation. . Ada yang buat transformation yang besar, ada juga transformation yang sederhana mengikut usaha & rezeki masing masing. Bagi saya, apa pun transformation mereka bagi saya adalah satu kepuasan saya yang tak dapat dibeli dengan wang ringgit. . Tapi Life Transformation kali ini agak ‘special’. Kenapa special? Kerana bila saja menceburi masuk bidang takaful beliau telah kehilangan bidadari isteri tercinta, beliau juga terpaksa membuat pilihan untuk berhenti dari company unit trust kerana ade orang buat report, beliau juga datang ke agency with Zero knowledge or takaful industry. . Namun, semua dugaan itu tidak mematahkan semangat beliau untuk terus berusaha demi anak-anak beliau. Masih ingat lagi ayat beliau “Kita keje kuat semua ni untuk siapa lagi ? Kalau bukan family kita” . Alhamdulillah dengan izin Allah, dalam masa setahun sahaja beliau berjaya transform and he is now a proud owner of Brand New Mercedes C300 AMG ! Walau beliau lebih berusia dari saya, namun beliau sangat respect dan teacheable. Rendahkan diri belajar & follow #RocketFormula di agency. . Ada ramai sebenarnya yang approach beliau untuk join takaful pada mulanya namun beliau tetap memilih saya yang tidak punya apa pada masa lalu hanya kerana saya orang pertama yang approach beliau untuk join takaful. Sangat Respect ! . Congratulations Abg Izzar Omar on your Life Transformation with Nazrizz Group - AIA Public Takaful. With this dream car of yours, I always believe it definitely lead to new actions, new values, and new habits. To more success stories of yours! . #LifeTransformation #TransformLife #TransformingLifeMakingImpact #NazrizzGroup #ProvenSuccessSystem #RocketFormula #RocketPromotion #RocketSuccess #RocketIncome #AwardWinningFormula #FastestGrowingAgency #MillionDollarAgency

Career

Untitled-1-02.jpg

Let's build a success career with us. Be the best-of-the-best Agent in our family. We will help you to grow fast with all the best training in the career and be a manager in 3 years.